Vind et valgfrit ur fra Arya Copenhagen

Lavet i samarbejde med Arya Copenhagen

Endelig blev det rigtig efterår. Jovist, efteråret har vi officielt haft i en måned, men personligt synes jeg altid først at efteråret begynder at vise sig fra sin smukkeste side i oktober måned. November er mere kendt for at være kold og kedelig, så jeg glæder mig altid til at vi rammer oktober måned. En af de hyggeligste måneder, lige efter december måned. Men hvad kan også slå juletiden?

Bladene på træerne skifter farver, og daler ligeså stille ned på jorden, i den kølige brise. Der er dage, hvor det regner, er tåget og vinden kan ruske godt i husene. Aftenerne bliver mørke, vi begynder at tænde stearin lys igen, finder tæpperne frem, hælder mere kakao i koppen og nyder at kunne sidde indenfor i varmen. Vi hygger mere. Oktober er bare hyggelig.

Og jeg vil gerne hjælpe dit efterårs humør på vej. Jeg har nemlig stablet den lækreste konkurrence på benene, sammen med Arya Copenhagen. Her udloddes der nemlig et valgfrit ur fra deres hjemmeside. Alt du skal gøre, er at følge med på min instagram profil, på deres instagram profil og lægge en kommentar på dette billede, med hvad din yndlings ting ved efteråret er.

Udover det, så kan du også få hele 25% rabat på hele deres hjemmeside, ved at bruge min specielle rabat kode:

emma25

Den kode udløber næste fredag d. 10/10, ligesom konkurrencen.
Så hop over på instagram og skynd dig at deltage.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *