Vores 3 års bryllupsdag

For tre år siden, vågnede jeg på et hotel værelse og var nervøs. Spændt. Det var en af de få gange, at jeg havde sovet uden min kæreste ved min side. Han sov nemlig længere nede ad gangen, sammen med en af hans gode venner. I dag var dagen. Vores bryllups dag.

Mine forældre og min mormor, havde også overnattet på samme hotel og vi spiste morgenmad sammen nede i restauranten. Jeg sad med en lidt surrealistisk følelse i kroppen. Og jeg vidste nærmest ikke hvad jeg skulle gøre af mig selv. Og jeg glædet mig som en gal, til at få min smukke bryllups kjole på. Aldrig har jeg følt mig så smuk, som da jeg stod der i kjole med slør, sat hår og makeuppen lagt.

Min brudepige, min far og jeg sad og drak et glas champagne på værelset, mens min mor og mormor var taget hen til kirken. Vi skulle først komme på slaget, så ingen af gæsterne (og min kommende mand) ville se mig ankomme til kirken. Da vi satte os ind i taxaen for at køre den korte tur til Filips kirken, kunne jeg mærke et kraftigt sug i maven og jeg skulle virkelig tage mig sammen for ikke at fælde en tåre og ødelægge makeuppen. Men da vi kom frem til kirken og præsten spurgte om jeg var klar, kunne jeg ikke holde det tilbage og jeg fældede en tåre. Tænk at jeg nu skulle gå turen ned af det lange kirkegulv med min far ved min side, og min bedste veninde bag mig. Tænk at jeg nu skulle op og sige “ja” til ham jeg elsker og vil tilbringe resten af mine dage med.

At stå dér ved alteret, med Anders ved siden af mig og alle dem vi elsker og holder af på kirkebænkene, var fantastisk. Jeg kan stadig høre min svigermor sidde og snøfte, og jeg kan tydeligt se min mor for mig, mens hun sidder og tørrer tåre væk med en serviet. Min mormor, hvis øjne lyste af stolthed, over at hun fik set mig på mit livs dag. Året senere havde vi desværre mistede hende, så jeg er så taknemmelig for at hun nåede at være med til denne dag. Det var simpelthen et magisk øjeblik, som jeg er glad for at vi kunne dele med så mange skønne mennesker.

Vores bryllups billeder blev taget af min veninde Malue, nede på Amager Strand. Så smukke billeder, som jeg stadig nyder at sidde og kigge tilbage på. Der er ingen billeder fra selve festen, hvilket jeg faktisk også er ret glad for. Alle var til stede i nuet, og ingen sad med deres mobil.

I dag er vores tre års bryllups dag. Tre år siden, at vi havde den bedste dag nogensinde. Aldrig har jeg oplevet så meget kærlighed, grint så meget, været så rørt og så taknemmelig. Det er en dag, som jeg aldrig vil glemme. Og dog ville jeg give alt for at opleve den igen.

Tak til min skønne mand, for tre gode år. Tre år, der har givet os vores dejlige rækkehus i Slangerup, omgivet af de bedste naboer. Og selvfølgelig vores egen lille krudtugle, Oskar, der ligner sin far så meget, at det næsten er uhyggeligt. Tak for jer.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 thoughts on “Vores 3 års bryllupsdag