Bryllups opdatering no. 1 – Vores bryllups invitationer

4. maj 2017EmmaEngmark

Som de fleste jo nok ved, så skal jeg giftes til september – du læse om frieriet og ringen, lige her. Vi har ærlig talt ikke så lang tid til at planlægge brylluppet, men vi har heldigvis allerede fået det vigtigste på plads og er nu overbevist om at vi sagtens kan nå at blive klar. Vi har nemlig allerede fået styr på kirken, stedet til festen og jeg har endda fundet min brudekjole.

Jeg har tænkt mig at lave en serie på bloggen, frem til brylluppet, der handler om netop brylluppet, planlægningen og det at blive klar til den store dag. Jeg er klar over at dette nok ikke tiltaler alle mine læsere, men jeg tror også at nogen vil finde det interessant og måske selv finde lidt inspiration. Så i dag skal vi snakke lidt om en af de vigtigste ting, nemlig bryllups invitationerne som vi netop har fået hjem.

Vores bryllups invitationer, er fra Vistaprint. Og faktisk havde jeg kigget på netop dette design for omkring et år siden, da jeg skulle have noget andet fra deres hjemmeside. Jeg blev helt forelsket i dem, så da vi endelig skulle til at finde invitationerne, var de her de første som jeg viste til Anders. Og han var heldigvis ligeså glad for dem, som jeg var.

Men udover at være super flotte og enkle, så sætter invitationerne også stemningen for bryllups festen. Vi har nemlig tænkt os at holde hele festen i samme tema, som på invitationerne. Her tænker vi lyskæder, mason jars med lys i og enkle blomster. Vi kommer til at køre hele temaet ret enkelt, faktisk ligesom min brudekjoler, der også er meget enkel og klassisk (og helt perfekt!)

Jeg er simpelthen så tilfreds og glad for vores invitationer!

Hvad synes I?

3 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post