Vores ferie i billeder

Så er hverdagen ellers godt i gang igen. Både Anders og jeg er kommet tilbage på arbejde, og Oskar er begyndt i dagpleje igen, efter tre ugers sommerferie. En uge med både Anders og jeg, og en uge med hver af os – for at få optjent ferie til at gå op. Det har været en dejlig ferie, men man kunne vel altid bruge lidt ekstra tid.

Jeg tror at Oskar har fået en på opleveren, og vi har været vidt omkring med ham. Vi har blandt andet været til fødselsdag i Dyrehaven, været på Bakken, i zoologisk have, spist en masse is, haft hoppeborg, været ude at spise for første gang sammen med Oskar, besøgt Grennesminde, Den Blå Planet og gået en masse ture.

Vi var inviteret til Moules Frites hos Anders’ arbejde (Nørrebro Bryghus) og pommesfritterne var et klart hit hos Oskar. Vi sluttede aften med et besøg hos Ismageriet. Som jo er noget nær Danmark’s bedste is.

Vi tog naboen med i zoologisk have, de har en pige på Oskar’s alder og de hygger sig så godt sammen.
Grennesminde er en lille gård med masser af dyr, som man kan klappe, lange pluk-selv marker med en masse frugt, grønt og planter. Og så har de en hyggelig cafe i et stort drivhus, som vi selvfølgelig også skulle prøve.

På Bakken vandt vi en kæmpe chokolade plade, ved at lægge en brik på nummer 20 – det er lidt sjovt, for jeg har faktisk altid haft held ved at spille på nummer 20, som er min fødselsdag. Så denne gang lagde vi en brik på nummer 20, som også havde nummer 19 og 21. Og den vandt på nummer 19, som er Oskar’s fødselsdag. Der er held i vores fødselsdatoer åbenbart, hehe. Oskar var en smule overvældet over de mange forlystelser, men han hyggede sig med farmand i junglebilerne.

Det var også første gang i ferien, at jeg havde ham med på Den Blå Planet. Det var han også lidt overvældet af, og dette billede er taget to sekunder inden han blev bange for det store akvarium. Til gengæld var vi ude at køre i veteran tog i søndags, og det elskede han. Han elsker toge, lastbiler, busser. Alt der er stort og kan køre.

Så alt i alt, har det været en skøn ferie for os alle sammen. Dog håber vi at vi næste år kan introducere ham for at flyve for første gang, da vi gerne vil ud at rejse til næste år.

Pssst. De hævede øjne som Oskar har på nogle af billederne, skyldes bygkorn som han har haft tre gange over ferien. Skiftende mellem hans øjne. Sikke en kamp, det er så synd for ham at det bliver ved med at komme igen.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *