Vores nye bar bord og tre gode drinks

4. november 2017EmmaEngmark
Blog post

Det er ikke fordi jeg drikker særlig ofte. Faktisk sker det efterhånden ret sjældent. Jeg tror at jeg har nået en alder, hvor jeg tænker mere på dagen efter, end på selve dagen hvor jeg er ude for at få et par drinks. Sidste gang jeg var ude i byen, var faktisk til min polterabend, som alligevel er snart tre måneder siden. Til gengæld kan jeg godt lide at nyde et glas et eller andet derhjemme. Ligesom A og jeg godt kan lide at drikke en flaske vin til en lækker ret, på en fredag aften.

Efter vores bryllup, stod vi tilbage med en masse flasker sprut og vin – mange af dem er blevet givet til venner og familie, hvor vi har beholdt et par af dem selv også. Og hvis der er noget som jeg synes er flot at have stående fremme, så er det flasker. Hvilket ikke helt harmonere med hvor lidt jeg drikker. Men frem skulle de i hvert fald. Nu er vores lejlighed ikke den største, og hvis den var, så var det denne bar vogn, som jeg ville have købt. Indtil vi får et nyt sted at bo, må vi dog gå på kompromis. I dette tilfælde i form af dette alternative bar bord.

Det er ikke så tit at jeg får vist glimt af vores lejlighed – jeg har dog delt lidt af mit kontor område før. Men igen, så er vi i gang med projekt nyt-hus og selvom der er en del ting, som jeg gerne vil ændre ved vores nuværende lejlighed, så gemmer vi idéerne (og pengene ikke mindst) til et kommende hus. Så vores lille nye bar bord, er bare en billig sag fra Bilka. Men hvis jeg selv skal sige det, så ser det faktisk rimelig godt ud. Og den klarer opgaven i at holde vores fire flasker. Vi har egentlig flere flasker, men de fire her, er dem som vi får brugt oftest.

De er nemlig basen for de tre drinks som vi bedst kan lide.

En klassisk photo bomb af Manny..
Tre gode drinks.

Gin & Tonic. A’s yndlings drink. En klassisk gin med tonic vand. Efter brylluppet, stod vi tilbage med en god slat gin – en flaske Bulldog og en Hendricks. For en god drink, bland 4 cl gin med 10 cl tonic vand – vi bruger oftest Fever Tree (nogle gange også ingefær øl). Hæld over isterninger og tilsæt en skive lime.

Irsk kaffe. Irsk kaffe bringer mig altid tilbage til min barndom (i alle tilfælde da jeg boede hjemme) og min mor og jeg, drak irsk kaffe med kandis stænger sammen. Jeg elsker irsk kaffe! Og eftersom A og jeg ikke drikker whiskey rent, er vores Tullamore Dew perfekt til en irsk kaffe. Brug en dl kaffe, 4 cl whiskey, 2 tsk brun farin og gerne top det hele med lidt flødeskum. Skal den være helt perfekt, så køb en kandis stang til.

BaileyBailey i sig selv, smager utrolig godt. Og jeg kan sagtens drikke det rent, selvom det ikke sker så tit – oftest sammen med en bestemt veninde, tager vi os et lille glas. Men ellers bruger jeg tit bailey i både kaffe og kakao, da det giver den bedste smag til drikken.

Hvad er jeres yndlings drink?

6 Comments

 • simone

  4. november 2017 at 11:19

  Virkelig flot bord!

  1. EmmaEngmark

   5. november 2017 at 12:45

   Tak! 🙂

 • Camilla

  4. november 2017 at 12:19

  Er vild med bordet og glassene

  1. EmmaEngmark

   5. november 2017 at 12:44

   Glassene er simpelthen også bare så fine! 🙂

 • Eline Tychsen

  4. november 2017 at 12:44

  Virkelig nogle smukke billeder 😀 Og bordet er simpelthen så fint <3

  1. EmmaEngmark

   5. november 2017 at 12:44

   Ih, tusind tak 🙂

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post