Vores Valentins date

Egentlig er vi ikke et par, der går op i valentins dag. Mere. Vores første år sammen, købte jeg en tur til Paris til os, da det trods alt er det mest romantiske sted i verden, men det er vidst også det mest romantiske, der ellers er sket på valentins dag. Bevares, jeg har da fået blomster et par gange. Men det er ikke noget som vi går op i. Derfor overraskede det mig heller ikke, da der ikke ventede hverken blomster eller chokolade den dag.

Til gengæld! Så havde min mand sørget for pasning af Oskar dagen efter, hvor han skulle overnatte hos hans farmor og farfar. Efter at vi havde sat Oskar af, tog vi ind til Fisketorvet, fik en kaffe på Starbucks, og tog så i biografen for at se Birds of Prey. I øvrigt en meget underholdende film, men ikke en af DCs bedste..

Efter filmen, kørte vi til Tivoli hotel, hvor han havde booket bord hos Sticks n’ Sushi. Når vi endelig tager ud at spise, plejer det at være dér eller hos Mash, og det er lige lækkert hver eneste gang. Hvis vi spiser sushi til hverdag, bestiller vi som regel bare fra den lokale kineser, og selvom det absolut ikke er at klage over, så kan Sticks altså bare et eller andet. Det er så lækkert!

Så hvor jeg slet ikke troede at der skulle spilles på romantikken, så blev der ellers skruet fuldt op dagen efter, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre lørdag.

Comments

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *