Bryllups opdatering no. 3 – Vores vielses ringe

7. juni 2017EmmaEngmark

Godmorgen alle sammen – og glædelig våd onsdag, haha. Lige som man tror at sommeren igen er vendt tilbage, så forsvinder den og der bliver lovet regn i en hel uge. Jeg synes virkelig det er svært at forudse hvad tøj man skal gemme væk for sæsonen, og hvad der skal blive, når det er så uforudsigelig vejr. Det er ikke mange sommer kjoler det bliver til i øjeblikket..

Nå, men det skal ikke være et indlæg om brok over det dårlige vejr – det skal mere være et indlæg med glæde over at vi har fundet og købt vores vielses ringe. Vi er godt nok lidt tidligt ude med ringene – ligesom vi har været lidt tidligt ude med alt andet – men det er virkelig en skøn ting at have på plads!

Vi behøvede faktisk ikke at snakke så meget om hvilken slags ring vi gerne ville have, for vi var rimelig enige om at vi gerne ville have meget simple og tidsløse ringe. Da min forlovelses ring er købt i Aveny, ville vi også kigge der efter vielses ringe. Blandt andet fordi de har rimelig gode priser, og man ofte kan få præcis samme ring hos dem, billigere end i de dyre butikker – og præcis disse ringe, ville faktisk være næsten 1000,- dyrere i en anden butik. Vi valgte selv at designe vores ringe, hvor vi valgte hvilken tykkelse, der passede bedst til hver vores finger. Jeg vil gerne have en rimelig tynd ring, da jeg har ret små fingre, hvor Anders skulle have et lidt større bånd, til hans relativt store hænder. Samtidig vil jeg gerne have både forlovelses ring og vielses ring på samme finger, derfor skal ringen ikke være for tyk. Så jeg fik den mindste størrelse og Anders fik en af de store. Vi fik dem indgraveret med hinandens navne samt datoen for vores bryllup, og så fik jeg en lille sten i min.

Hos Aveny har de det fantastiske koncept, at man kan få opgraderet ringen – både i min forlovelses ring og min vielses ring – til kun 1000,- som er en ret sjov årsdags ting at gøre sammen. Og det tror jeg bestemt at jeg komme til at benytte mig af, hehe!

Jeg er så tilfreds med vores ringe og glæder mig som et lille barn til at få ringen på (og til selve dagen, selvfølgelig)
Hvad synes I om vores ringe?

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Previous Post Next Post